A Zöld-Ker sztori – 2. rész

Sebességet váltott a világ, sebességet váltottunk mi is. Az információ vált a legfontosabb erőforrássá az elmúlt 10 évben, mi sem akartunk lemaradni. Az informatikai rendszerek fejlesztése és a diverzifikáció adta a fejlődés motorját.

2012
A beruházások, fejlesztések és felújítások éve. Bevezetésre került a rendelésfelvételt segítő számítógépes program – jelenleg a SAP (ez a világ vezető integrált vállalatirányítási rendszere) legújabb változatát alkalmazzák kollégáink. Ebben az évben eszközeink és gépparkunk is jelentős mértékű korszerűsítésen estek át.

2014
Megvásároltuk a volt Interfrucht épületet, ezzel új, 3000 négyzetméter alapterületű C+C-, illetve még 6 saját kereskedelmi egységet nyitottunk meg; létrehoztuk a Green üzletláncot.

2015
Vállalatunk már több mint 10 milliárd forint feletti árbevételt generált. Emellett elértük, hogy több mint 3000 partnerhez szállíthatjuk ki termékeinket, létrehoztunk egy stabil, a helyi legnagyobb multinacionális gyártókat is magába foglaló beszállítói kört.

2018
Megvásároltuk a Hajdú-Coop Zrt. többségi tulajdonát, ezzel 45 üzlet került a tulajdonunkba, kis- és nagykereskedelmi szempontból egyaránt.

2020
Kiléptünk az online térbe, elindítottuk kiskereskedelmi webáruházunkat, a www.homeandwash.hu online drogériát.

2021
A Hajdúszövker Zrt. és a Multi Trade diszkont beolvadásával tovább bővítettük a Zöld-ker Kft. nagykereskedelmi porfólióját italnagykereskedelmi tevékenységgel és közületeknek történő szállítással. Immáron négy telephelyről – Szolnok, Debrecen, Hajdúdorog, Mátészalka – végezzük partnereink minél teljesebb körű kiszolgálását. Jelenleg 25 Mrd Ft forgalmú vállalatcsoporttá nőttük ki magunkat, ahol 550 ember dolgozik, és a kereskedelem minden szegmensében jelen vagyunk, van értékesítési megoldásunk a viszonteladóknak, és a fogyasztóknak egyaránt.

És a történet folytatódik….

 

További hírek, aktualitások

Idén immár 28. alkalommal jelent meg a vármegye gazdaságának és legjelentősebb vállalkozóinak teljesítményét elemző TOP 50 kiadvány, melyet ünnepélyes keretek között mutattak be a Szatmári Rendezvényházban, Jászberényben. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei...

Elolvasom

2021-ben, immár 25. alkalommal tartották meg Jász-Nagykun-Szolnok megye 50 legjelentősebb cégének díjátadó ünnepségét Jászberényben. A rangos eseményen, melyet az Iparkamara és a NAV közösen rendezett, cégünk is képviseltette magát. Nagy...

Elolvasom

Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be teljesen megújult honlapunkat. A fejlesztés során igyekeztünk úgy összeállítani a Zöldker Kft. online felületét, hogy minden felmerülő kérdésedre választ adjunk. Cégünk bemutatása mellett hangsúlyt fektetünk...

Elolvasom

Kérdése van? E-mail:
rendeles@zoldker.hu

Telefonszámunk:
+36 (56) 521 033