A Zöld-Ker sztori – 2. rész

Sebességet váltott a világ, sebességet váltottunk mi is. Az információ vált a legfontosabb erőforrássá az elmúlt 10 évben, mi sem akartunk lemaradni. Az informatikai rendszerek fejlesztése és a diverzifikáció adta a fejlődés motorját.

2012
A beruházások, fejlesztések és felújítások éve. Bevezetésre került a rendelésfelvételt segítő számítógépes program – jelenleg a SAP (ez a világ vezető integrált vállalatirányítási rendszere) legújabb változatát alkalmazzák kollégáink. Ebben az évben eszközeink és gépparkunk is jelentős mértékű korszerűsítésen estek át.

2014
Megvásároltuk a volt Interfrucht épületet, ezzel új, 3000 négyzetméter alapterületű C+C-, illetve még 6 saját kereskedelmi egységet nyitottunk meg; létrehoztuk a Green üzletláncot.

2015
Vállalatunk már több mint 10 milliárd forint feletti árbevételt generált. Emellett elértük, hogy több mint 3000 partnerhez szállíthatjuk ki termékeinket, létrehoztunk egy stabil, a helyi legnagyobb multinacionális gyártókat is magába foglaló beszállítói kört.

2018
Megvásároltuk a Hajdú-Coop Zrt. többségi tulajdonát, ezzel 45 üzlet került a tulajdonunkba, kis- és nagykereskedelmi szempontból egyaránt.

2020
Kiléptünk az online térbe, elindítottuk kiskereskedelmi webáruházunkat, a www.homeandwash.hu online drogériát.

2021
A Hajdúszövker Zrt. és a Multi Trade diszkont beolvadásával tovább bővítettük a Zöld-ker Kft. nagykereskedelmi porfólióját italnagykereskedelmi tevékenységgel és közületeknek történő szállítással. Immáron négy telephelyről – Szolnok, Debrecen, Hajdúdorog, Mátészalka – végezzük partnereink minél teljesebb körű kiszolgálását. Jelenleg 25 Mrd Ft forgalmú vállalatcsoporttá nőttük ki magunkat, ahol 550 ember dolgozik, és a kereskedelem minden szegmensében jelen vagyunk, van értékesítési megoldásunk a viszonteladóknak, és a fogyasztóknak egyaránt.

És a történet folytatódik….

 

További hírek, aktualitások

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató- és minősítő cég minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza. Ehhez egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertant alkalmaz....

Elolvasom

Biztosan te is észrevetted, hogy szeptemberben a szokásosnál is nagyobb felhajtás volt a Zöld-Ker háza táján. Nem véletlen, hiszen 30 évesek lettünk. Egy ember életében is nagy dolog 30. születésnap,...

Elolvasom

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került...

Elolvasom

Kérdése van? E-mail:
rendeles@zoldker.hu

Telefonszámunk:
+36 (56) 521 033