Ginop Plusz Pályázat

Kedvezményezett neve: ZÖLD-KER Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Fejlesztés tárgya: A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül történő támogatásáról
Támogatási összeg: 5.121.178 Ft
Támogatás intenzitása: 50 %
Projekt várható befejezési dátuma: 2023.11.30
Projekt azonosító száma: GINOP Plusz-3.2.1-21 – A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

A projekt keretében megvalósuló képzések bemutatása:
Konfliktuskezelési gyakorlatok (16 óra)
A képzés célja, hogy a résztvevő megismerje a konfliktus és konfliktuskezelés alapvető témakörét (fogalma, megnyilvánulási formái, okai), elsajátítson különféle konfliktuskezelő technikákat, amelyek sikeres alkalmazása hozzásegítik az asszertív konfliktuskezeléshez.

A képzés tartalma:
Konfliktus elméleti háttere (fogalma, megnyilvánulási formái, lehetséges okai).
Asszertivitás fogalma, kommunikációs gátak, kommunikációs serkentők (pl.: Én-üzenetek) témaköre, ezek gyakorlatban történő kipróbálása
Konfliktus mindennapi megjelenési formáinak feltérképezése, különféle konfliktuskezelő technikák megismerése, ezek gyakorlatban történő kipróbálása, a saját konfliktuskezelő technika kialakítása, begyakorlása.

Központban a személyiségfejlesztés: problémamegoldás
Az egész életen át tartó tanulás egyik kulcspontjának nevezhetjük önmagunk megismerését. Ahhoz, hogy hatékonyak legyünk a mindennapi életünkben és a munkahelyünkön egyaránt fontos, hogy kellő önismerettel rendelkezzünk. Ehhez nyújt segítséget és tudáselemeket eme képzés. A képzés célja, hogy a résztvevők különböző problémamegoldási módszereket ismerjenek meg, valamint megismerkedjenek a megoldásfókuszú megközelítés elméletével, és néhány technikájával.

A képzés tartalma:
Szituációs gyakorlat arra, milyen problémamegoldási technikái vannak a résztvevőknek: feladat elvégzése majd kiértékelés és visszajelzések.
A problémafókuszú gondolkodás jellemzői.
A probléma felismerésének technikája
A probléma elemzésének technikái: a gyökérokok elemzése, 5 Miért, halszálka diagram.
A problémamegoldás kreatív módszerei: opv, hat kalap.
A megoldásfókuszú megközelítés alapjai: azaz vajon miért nem érdekli a megoldást a probléma?
Erőforrás-keresés, erőforrás-térkép készítése.
Szituációs gyakorlat a tanultak kipróbálására, gyakorlatba ültetésére, visszajelzések adása, fogadása.

Haladok a korral – informatikai ismeretek: word és excel (24 óra)
A képzés célja, hogy a résztvevő megismerje a Microsoft Office leggyakrabban használt termékeinek, programjainak használatát, képes legyen szöveget szerkeszteni és táblázatot szerkeszteni, abban dolgozni, mindösszesen fejlessze az infokommunikációs, digitális készségeit.

A képzés tartalma:
Word szövegszerkesztő funkciói, beállítási lehetőségei.
Szöveg formázása, betűtípusok váltása, képek beszúrása, méretezése, elhelyezése, hivatkozások felvétele, korrektúra megjegyzések használata, táblázat beszúrása és szerkesztése, exportálás pdf dokumentumba. Smart Art ábrák használata, lábjegyzetek kezelése stb.
Excel táblázatkezelő funkciói
A függvények, képletek használata, egyszerű képletek (alapműveletek, cellaműveletek, sorok beszúrása, kivétele, színek használata).
A word és az excel összekapcsolása, körlevelek készítése.
A fenti kompetenciák gyakorlása.


Kérdése van? E-mail:
rendeles@zoldker.hu

Telefonszámunk:
+36 (56) 521 033