Cégünk 1991-ben alakult, élelmiszer-,  vegyiáru- és ital nagykereskedelemmel foglalkozik. Vállalkozásunk a mai napig megtartotta családias formáját, és erre büszkék is vagyunk. Mára országos szinten több mint 3000 viszonteladót szolgálunk ki. Fontos számunkra, hogy minél több elégedett partnert tudhassunk a vásárlóink között, és ezért folyamatosan növeljük a kiszolgálásunk hatékonyságát és minőségét.

Az alapító Erdős család

Hosszú távon eredményesen működő, magyar családi vállalkozásként, a tradicionális erkölcsi értékrendet megőrizve stabil, kiszámítható és fenntartható fejlődést kívánunk nyújtani, generációkon át.

Partnereinkkel kölcsönös tiszteleten és hitelességen alapuló kapcsolatot a becsületes munkával, szilárd erkölcsi alapokon nyugvó példamutatással, egymás iránti tisztelettel fektetjük le. Hiszünk a hűséges emberi kapcsolatokban, a család és a szeretet erejében. Felelősséggel tartozunk dolgozóink, a társadalom és egymás iránt.

Cégünk nevéből eredendően is hisz a környezettudatos működésben és a megújuló energiákban, ezért mindent elkövetünk, hogy a természeti erőforrásokat a jövendő nemzedékek javára megőrizzük.

Mire számíthat a zöldkernél?

48 órán belül saját flottánkkal szállítjuk ki az árut
48 órán belül saját flottánkkal szállítjuk ki az árut
Dedikált ügyfélkapcsolatot biztosítunk
Dedikált ügyfélkapcsolatot biztosítunk
Hosszútávú partner kapcsolatot ápolunk
Hosszútávú partner kapcsolatot ápolunk
Naponta több ezer raklap árut mozgatunk meg
Naponta több ezer raklap árut mozgatunk meg


Sikerünk egyik kulcsa a szakértő kollégákból álló csapatunk. Többen már évtizedek óta erősítik a Zöldker Kft. legénységét, nap mint nap dolgoznak azon, hogy biztosítsák vásárlóink számára a tőlünk elvárt és megszokott minőséget, választékot, mindezt mindig a piacon elérhető legjobb árakon. Összetartunk jóban-rosszban, nem csak munkatársak vagyunk, hanem egy igazi közösség.

Erdős Gábor

Erdős Gábor

tulajdonos, ügyvezető
Bózsvári Szabolcs

Bózsvári Szabolcs

ügyvezető
Bagdány András

Bagdány András

kereskedelmi vezető
Dr. Prohászka Ágnes

Dr. Prohászka Ágnes

pénzügyi vezető
Kira Tünde

Kira Tünde

beszerzési vezető
Papp Zoltán

Papp Zoltán

logisztikai vezető
Baksa Katalin

Baksa Katalin

vevőszolgálati vezető
Bertalan Ilona

Bertalan Ilona

C+C áruházvezető
1991
1996
2006
2014
2015
2018
2020
2021
<
1991

Cégalapítás – Ebben az időszakban szűntek meg a Füszértek, az ÁFÉSZ boltok láncszerű működése pedig még csak terv volt. A magyar piacon sorban jelentek meg az olyan multinacionális vállalatok, mint a P&G, Beiersdorf, Jonhson&Johnson, Benkiser és sokan mások. A külföldön népszerű termékekre Magyarországon is óriási vásárlói igény jelentkezett, így megragadtuk a lehetőséget a nagykereskedelmi tevékenység beindítására.

1996

Az első raktárunkat már ki is nőttük, 7 hektáros területen sikerült megvásárolni a Fűrész és Hordóipari vállalatot, így raktárkapacitásunk 800 m2-re bővült. Ezzel együtt a portfóliót is szélesíteni tudtuk, a vegyi- és kozmetikai áruk mellett elindult a tartós élelmiszer, majd a füszért és friss áruk kiszállítása is.

2006

A Zöld-ker Kft. a beszerzéseit beszerzési társaságon keresztül végzi. Alapító tagjai voltunk a HONIKER társaságnak, a megszűnése után pedig cégünk a COOP csapatát erősíti.

2014

Az Interfrucht épületének megvásárlásával tovább bővült raktárkapacitásunk a 3000 m2-es C+C üzlet megvásárlásával, emellett 6 saját kereskedelmi egység megvásárlásával létrehoztuk a GREEN üzletláncot.

2015

Vállalatunk elérte a 10 milliárd forintos árbevételt, 3000 partnert tud maga mögött napi szinten, létrejött egy stabil, a helyi kisebb gyártóktól a legnagyobb multinacionális cégeket magába foglaló beszállítói kör.

2018

Megvásároltuk a Hajdú-Coop Zrt-t, ezzel cégünk portfólióját szélesítve, több mint 40 kiskereskedelmi egység működtetésével nyitottunk a B2C szektor irányába is.

2020

Kiléptünk az online térbe, elindítottuk cégünk első online kiskereskedelmi áruházát a www.homeandwash.hu-t.

2021

A Hajdúszövker Zrt. és a Multi Trade diszkont beolvadásával tovább bővítettük a Zöld-ker Kft. nagykereskedelmi porfólióját italnagykereskedelmi tevékenységgel és közületeknek történő szállítással. Immáron négy telephelyről - Szolnok, Debrecen, Hajdúdorog, Mátészalka – végezzük partnereink minél teljesebb körű kiszolgálását.

<
Dolgozzunk együtt!
Legyen Ön is a kollégánk!

Kérdése van? E-mail:
rendeles@zoldker.hu

Telefonszámunk:
+36 (56) 521 033