Contact

Address: 5000 Szolnok, Tószegi út 5.

PHONE: 00 36 (56) 521 033

Üzleteink

GREEN C+C

 

GREEN DISZKONT

 

GREEN ABC

RENDELÉS

A WEBSHOPUNK MÉG TESZT ÜZEMBEN VAN,
MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Kapcsolat

CÍM: 5000 Szolnok, Tószegi út 5.

TELEFON: 00 36 (56) 521 033

Aktuális Ajánlataink

NAGYKERESKEDÉSÜNK AKTUÁLIS AJÁNLATAI:

AKTUÁLIS NAGYKERESKEDELMI ÚJSÁG LETÖLTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE

 


 

KISKERESKEDELMI EGYSÉGEINK AKTUÁLIS AJÁNLATAI:

AKTUÁLIS KISKERESKEDELMI ÚJSÁG LETÖLTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE

Magunkról

Cégünk 1991-ben alakult, Élelmiszer Vegyi áru és Ital nagykereskedelemmel foglalkozik. Családi vállalkozásunk a mai napig megtartotta a formáját, és erre büszkék is vagyunk. Mára országos szinten több mint 3000 viszonteladót szolgálunk ki. Fontos számunkra, hogy minél több elégedett partnert tudhassunk a vásárlóink között, és ezért folyamatosan növeljük a kiszolgálásunk hatékonyságát és minőségét.

Céljaink
Hosszú távon eredményesen működő, magyar családi vállalkozásként,a tradicionális erkölcsi értékrendet megőrizve stabil, kiszámítható és fenntartható fejlődést kívánunk nyújtani, generációkon át.

Értékrendünk
Partnereinkkel kölcsönös tiszteleten és hitelességen alapuló kapcsolatot a becsületes munkával, szilárd erkölcsi alapokon nyugvó példamutatással, egymás iránti tisztelettel fektetjük le. Hiszünk a hűséges emberi kapcsolatokban, a család és a szeretet erejében. Felelősséggel tartozunk dolgozóink, a társadalom és egymás iránt.

Fenntartható gazdálkodás
Cégünk nevéből eredendően is hisz a környezettudatos működésben és a megújuló energiákban, ezért mindent elkövetünk, hogy a természeti erőforrásokat a jövendő nemzedékek javára megőrizzük.